Nové chutě v Omnii
Až budete v Jánských Lázních, určitě nezapomeňte zavítat do design hotelu Omnia. Tamější hotelová restaurace pro vás připravila nové menu, kterým můžete nechat rozmazlovat své chuťové pohárky. Pod vedením šéfkuchaře Martina Hakena, jež má zkušenosti z hotelové kuchyně řetězce Hilton, ale i z německých a švýcarských podniků, pro vás tým Omnie připravil takové dobroty jako například gratinované mladé kedlubny v lasagních, řez z divokého lososa na jemném bramborovém pyré, šašlik z argentinské svíčkové v parmské šunce či sladkou tečku na závěr – křehký dortík s jablečným konfitem a mandlovou drobenkou anebo vynikající créme brulée. Dost důvodů, proč výlet do hor zakončit právě v Omnii.
Více o restauraci a hotelu Omnia naleznete na stránkách www.omniahotel.cz