Zakousněte se s chutí do hotelu

Zatímco v zahraničí jsou špičkové restaurace hlavním trumfem hotelů, u nás se na hotelové podniky dlouho koukalo tak trochu spatra. Dnes už je tomu jinak. Alespoň částečně. Reputaci napravilo několik opravdu skvělých hotelových restaurací. Které to jsou a proč stojí za to do nich zajít?

Elitního šéfkuchaře zaměstnává hned několik zdejších hotelů. Pokud slyšíte na jméno Roman Paulus, vaší adresou bude Radisson Blu a jedna z jeho restaurací (Alcron či La Rotonde). Jiřího Štifta si hýčkají v Mandarin Oriental a michelinského Andreu Accordiho zase ve Four Seasons.
Brunch v tom nejlepším slova smyslu pořádají v hotelech Hilton Old Town, v Radissonu nebo v Mandarinu.
Patříte k estétům, kterým nechutná jíst v ošuntělém prostředí bez vyhlídky na krásy Prahy? Pak zamiřte do hotelu Kempinski, Four Seasons, Crowne Plaza Prague či Aria Hotelu s výhledem na Malou Stranu.

Více se o hotelových restauracích nejen u nás, ale i za hranicemi dozvíte v říjnové ELLE.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24