Nové časy nastaly v prostorách bývalé asijské restaurace Angel. Vedení podniku věří, že francouzskákuchyně přiláká více hostů, než jak tomu bylo u předchozího konceptu.
Kuchyni šéfuje zkušený Martin Hnilička a supervizi mu dělá šéfkuchař z restaurace Céleste Gwendal Le Ruyet.
Na obědy je připraveno speciální menu a na večeře à la carte menu.
Odpoledne, mezi obědem a večeří, se nabízejí tzv. malá jídla.
Chloubou podniku jsou i dodavatelé – většina surovin pochází přímo z Francie.
Ochutnávka z à la carte menu
Rillettes ze skotského lososa ‚Label Rouge‘ s konfitovaným citronem a frissé salát (225 Kč)
Filet z mořského okouníka, glazírovaná karotka, karotkovo-pomerančová šťáva (355 Kč)
vanilkový crème brûlée (125 Kč)
Kde?
Céleste Bistro, V Kolkovně 7, Praha 1