Neotřelé degustační menu pro vás v brněnské restauraci Noem Arch připravili Petr Líska a Lukáš Greguš. Ochutnejte, jak vaří kuchaři, kteří byli vybráni Zdeňkem Pohlreichem do jeho nového pořadu.
Lukáš Greguš získal na kuchařské soutěži Kuchař Moravy 2010 stříbrnou medaili a cenu za celkový design soutěžního pokrmu. Během své dosavadní praxe se podíval do Itálie a pracoval pod vedením člena národního týmu kuchařů ČR Josefa Dufka v hotelu Vinum Coeli v Dolních Kounicích.
Sledujte, jak se mu v soutěži povede, a vyrazte na ochutnávku jeho speciálního menu.
Menu:
- Amuse bouche
- Polévka z jeruzalémského artyčoku se sekanými konfitovanými ořechy a foam z červené řepy
- Grilovaný steak z tuňáka v tandoori pastě, tagliatelle z marinované okurky s koriandrovým jogurtem
- Bavette steak s citronovým květákem, pošírovanou baby karotkou a topinambur foumem
- Pečená čokoláda s malinovým želé a limetkovým crème fraîche
Cena menu je 890 korun.
Kdy a kde: 14.–16. 9. 2010, Noem Arch, Cimburkova 9, Brno