Vyzkoušejte kuchaře z Pohlreichova pořadu Na nože

Neotřelé degustační menu pro vás v brněnské restauraci Noem Arch připravili Petr Líska a Lukáš Greguš. Ochutnejte, jak vaří kuchaři, kteří byli vybráni Zdeňkem Pohlreichem do jeho nového pořadu.

Lukáš Greguš získal na kuchařské soutěži Kuchař Moravy 2010 stříbrnou medaili a cenu za celkový design soutěžního pokrmu. Během své dosavadní praxe se podíval do Itálie a pracoval pod vedením člena národního týmu kuchařů ČR Josefa Dufka v hotelu Vinum Coeli v Dolních Kounicích.

Sledujte, jak se mu v soutěži povede, a vyrazte na ochutnávku jeho speciálního menu.

Menu:

  • Amuse bouche
  • Polévka z jeruzalémského artyčoku se sekanými konfitovanými ořechy a foam z červené řepy
  • Grilovaný steak z tuňáka v tandoori pastě, tagliatelle z marinované okurky s koriandrovým jogurtem
  • Bavette steak s citronovým květákem, pošírovanou baby karotkou a topinambur foumem
  • Pečená čokoláda s malinovým želé a limetkovým crème fraîche

Cena menu je 890 korun.

Kdy a kde: 14.–16. 9. 2010, Noem Arch, Cimburkova 9, Brno

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24