Vítání jara v CzecHouse Grill & Rotisserie

Vyrazit na sezonní menu můžete do hotelu Hilton. Podávat se bude jehněčí v nejrůznějších variacích. Zdatně sekundovat mu budou například špenát nebo mladá karotka.

Menu:

Předkrmy:
– Tence krájený, zvolna pečený jehněčí hřbet s citrusovým olejem a špenátovými listy
Chřestový salát s uzeným irským jehněčím a dresinkem s olejem z vlašských ořechů

Hlavní jídla:
– Jehněčí kebab na grilu s restovanými novými bramborami a rozmarýnem, kořeněný jogurtový dip
– Tradiční irské jehněčí ragú s jarní kořenovou zeleninou a kapustou
– Dušené ossobuco z jarního jehněčího na kaši z polenty
– V citrusech a mátě marinovaný jehněčí hřbet na grilu s mladým špenátem a houbami šitake
– Na rožni pečená novozélandská jehněčí kýta s provensálským kořením, na mátovo-medovém másle restovaná karotka s cuketou

Kdy a kde?
15.–25. 5. 2010, CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton, Pobřežní 1, Praha 8

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24