Velikonoční menu v Brasserie Délice

Na jarem inspirované menu se můžete vydat do restaurace hotelu Sheraton.

Pokud o velikonočních svátcích dáváte přednost klasické domácí kuchyni maminek či babiček, nic se neděje. V Brasserie Délice budou tento kulinářský zážitek nabízet až do 11. dubna.

Velikonoční menu:

Studený předkrm
— Parfait z uzeného pstruha a vlašského ryzlinku, lehký salát z polníčku a čerstvých bylinek (180 Kč)

Polévka
— Kachní kaldoun s na másle restovanou kořenovou zeleninou a domácím žemlovým knedlíčkem (150 Kč)

Teplý předkrm
— Sous vide králičí hřbet z české farmy s uzenou slaninou, karotkové ragout s červeným vínem a pečený bramborový škubánek (260 Kč)

Hlavní chod
— Pečená jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem, dušený mladý špenát a tradiční velikonoční nádivka (430 Kč)

Dezert
— Velikonoční mléčný řez, domácí sorbet z jarních kopřiv a mandlová křupinka (170 Kč)

Kdy a kde?
3.–11. 4., Brasserie Délice, hotel Sheraton, Žitná 8, Praha 2

Za kolik?
Celé menu vás vyjde na 990 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24