Pokud budete trávit velikonoční svátky ve městě, zajděte si na tradiční velikonoční brunch do Four Seasons. V restauraci CottoCrudo na vás v neděli 1. dubna od 11 do 15 hodin čeká spoustu dobrot od šéfkuchaře Leonarda Di Clemente. Těšit se můžete na italské speciality, mozzarela bar, bar s rybami a mořskými plody, uzeninami, sýry a saláty, ale i typické české pokrmy, jako například sváteční mazance, pečené jehněčí a další masové pochoutky kombinované s tradičními nádivkami, vajíčky nebo pečivem. Nabídku doplní také lahodné dezerty a bufet pro nejmenší strávníky.
Za zmínku stojí i bohatý doprovodný folklorní program založený plný českých lidových tradic. Můžete si tak vyzkoušet zdobení kraslic nebo výrobu vlastní pomlázky. O tradiční českou zábavu se postarají tanečníci ze skupiny Hrozénka patřící do folklorního souboru Rosénka a také hudební skupina Muzička. Vrcholem odpoledního programu budou hry pro děti s velikonoční tématikou.
Velikonoční brunch stojí 1 990 Kč na osobu, pro děti do 13 let vyjde na 885 Kč.