Velikonoční brunch

Brunch bude probíhat v obvyklém čase — od 11.00 do 15.00.

Malá ochutnávka z menu

Předkrmy
— Pečené cukety s marinovaným bažantem a bylinkovým olejem
— Výběr sýrů s medem, fíkovým chutney, ořechy a sušeným ovocem

Polévka
— Kuřecí vývar s krupicovými noky a jarní zeleninou

Maso
— Pečené jarní jehně plněné velikonoční nádivkou
— Pečené mladé kuře s bylinkovo-česnekovým máslem

Dezerty
— Čerstvě pečené croissanty
Profiteroles s omáčkou z bílé a mléčné čokolády

Kde?
CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton, Pobřežní 1, Praha 8

Za kolik?
Cena je 990 Kč na osobu včetně neomezené konzumace nealkoholických nápojů, vybraných vín a piva.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24