10. března se v hotelu President bude konat Chef’s show.
Každou druhou středu v měsíci mohou hosté restaurace Vltava sledovat šéfkuchaře Milana Peška a jeho tým při přípravě speciálního menu.
Návštěvníci ochutnají vybrané pokrmy, pochytí kuchařské triky a také se dozví, jaká vína se k daným jídlům nejlépe hodí.
Co se bude vařit?
Předkrmy
- Ceviche – peruánský salát z mořského jazyka v citronové šťávě s batáty a kukuřicí na hlávkovém salátu
nebo
- Krém z čerstvých tomatů s knedlíčky z parmazánu a camembertu s bazalkou
Hlavní chody
- Ravioli plněné kachními foie gras s tymiánem a černým lanýžem na smetanové omáčce se šalotkou, špenátem, brokolicí a parmazánem
nebo
- Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou terinou se špenátem, pečená šalotka s chřestem
Dezerty
- Tunel z lehké pařížské šlehačky s marcipánkou a banánem, vanilková zmrzlina s anglickým krémem
nebo
-Domácí medovník podávaný s čerstvým ovocem a pistáciovou zmrzlinou
Kdy?
10. března od 19.00
Kde?
Restaurace Vltava, hotel President, nám. Curieových 100, Praha 1
Za kolik?
850 Kč za osobu