Večer se šéfkuchařem

10. března se v hotelu President bude konat Chef’s show.

Každou druhou středu v měsíci mohou hosté restaurace Vltava sledovat šéfkuchaře Milana Peška a jeho tým při přípravě speciálního menu.

Návštěvníci ochutnají vybrané pokrmy, pochytí kuchařské triky a také se dozví, jaká vína se k daným jídlům nejlépe hodí.

Co se bude vařit?

Předkrmy

- Ceviche – peruánský salát z mořského jazyka v citronové šťávě s batáty a kukuřicí na hlávkovém salátu

nebo

- Krém z čerstvých tomatů s knedlíčky z parmazánu a camembertu s bazalkou

Hlavní chody

- Ravioli plněné kachními foie gras s tymiánem a černým lanýžem na smetanové omáčce se šalotkou, špenátem, brokolicí a parmazánem

nebo

- Jehněčí kolínko na rozmarýnu s bramborovou terinou se špenátem, pečená šalotka s chřestem

Dezerty

- Tunel z lehké pařížské šlehačky s marcipánkou a banánem, vanilková zmrzlina s anglickým krémem

nebo

-Domácí medovník podávaný s čerstvým ovocem a pistáciovou zmrzlinou

   

Kdy?

10. března od 19.00

Kde?

Restaurace Vltava, hotel President, nám. Curieových 100, Praha 1

Za kolik?

850 Kč za osobu

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24