V Brně vaří šéfkuchař

Člen národního týmu kuchařů Josef Dufek připraví své semifinálové menu, které představil na soutěži Kuchař roku 2009/2010.

Menu bude v nabídce restaurace Noem Arch, a to pouze 3. dubna.

Co ochutnáte?

Pečený duhový pstruh s moussem z říčních ráčků, servírovaný s ananasovýmchutney a jarním salátkem

Krém z pečených mladých cuketek

Pečená vepřová panenka s dušeným vepřovým kolínkem na rakytníkovém zelí, podávaná s plněným bramborovým těstem a kaštanovou pěnou

Domácí maková zmrzlina s medovými ořechy, krém z lipového květu, bramborová placka s povidly z hrušek, šípková redukce

Kde?
Noem Arch, Cimburkova 9, Brno-Královo Pole

Za kolik?

Cena za osobu bude 790 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24