Týden rybích specialit

Další kulinářský zážitek pro labužníky připravili v restauraci Le Papillon.

Od 1. do 6. června si zde můžete vychutnat speciální menu šéfkuchaře Radka Šubrta. Těšit se můžete na menu s rybkou třikrát jinak a sladkou tečku na závěr.

Co bude na menu?

Terina z uzeného pstruha s grilovanou zeleninou a omáčkou ze zahradní řeřichy


— Rybí vývar se šafránem a krutony z listového těsta se sezamem


— Na tymiánu opečený filet ze pstruha duhového s krémovým špenátem a piniemi


— Ravioli z manga a mučenky s crunchy zmrzlinou a vanilkovým podmáslím

Kdy a kde?
1.–6. 6., Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2

Za kolik?
Čtyřchodové menu stojí 950 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24