Talíř plný jara

V restauraci U Modré kachničky vyšli jaru vstříc a podávají jarní menu.

V nabídce nechybějí šťavnaté klíčky, mladý špenát, pečená ryba a lehký dezert.

Vychutnejte si jaro!

Menu v následující podobě si můžete dopřát až do 31. března.

Studené předkrmy
Terinka z telecích líček a naklíčeného česneku 195 Kč

Polévky
Šlehaný krém z mladého špenátu s gratinovanou ústřicí 125 Kč

Ryby
Pečený pstruh na mořské soli, podávaný na salátu z rukoly 455 Kč

Sommeliér doporučuje:
Rulandské šedé 2008, Moravíno, pozdní sběr

Dezerty
Mátovo-citronová pěna s pistáciemi a karamelem 185 Kč

Sommeliér doporučuje:
Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2003

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24