Díky štědrosti českých lesů připravil šéfkuchař restaurace The MonasteryRichard Fuchs se svým týmem menu ukazující široké možnosti využití hub v kuchyni.
Vybrat si můžete například pokrmy z jedlých lišek ze Šumavy a z hřibů z východních Čech (ochutnejte třeba salát z holouběte s liškami, červenou řepou a hruškou, hovězí filet Angus se šalotkou, špenátem a smržovou omáčkou nebo králíka dušeného s lesními houbami, pastinákem a libečkem).
„S radostí jsme zahrnuli toto přírodní bohatství českého venkova do našeho menu, abychom se s hosty podělili o autentické chutě,“ řekl šéfkuchař Fuchs. „Houby se v tomto ročním období dají najít téměř v jakémkoli lese, my jsme záměrně vybrali ty nejkvalitnější ze speciálních prověřených oblastí, které jsou garancí jak kvantity, tak kvality hub.“
Houbové menu bude v nabídce restaurace do konce září.