Šéfkuchař Karel Hynek sestavil originální letní menu, které se bude v Sarah Bernhardt podávat až do konce srpna.
Vychutnat si můžete například uzená kachní prsa s grepfruitem a dresinkem z černého rybízu nebo domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou.
Letní menu:
Předkrm
- Uzená kachní prsa glazovaná medem, podávaná na trhaném salátku s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu & Cassis likéru
Polévka
- Drůbeží kaldoun s jemnou zeleninou a nokem bazalkové smetany
Hlavní chody
- Krůtí prsa plněná mladým špenátem, karotkovo-celerové pyré a omáčka z čerstvých brusinek
- Supréme z perličky pečený na slanině, sezonní grilovaná zelenina, smažené hranolky ze sladkých brambor a omáčka demi glace
Dezert
- Domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou
Kdy a kde?
1. 7. – 31. 8. , Sarah Bernhardt Restaurant, hotel Paříž, U Obecního domu 1, Praha 1