Sezóna v hotelu Paříž

Šéfkuchař Karel Hynek sestavil originální letní menu, které se bude v Sarah Bernhardt podávat až do konce srpna.

Vychutnat si můžete například uzená kachní prsa s grepfruitem a dresinkem z černého rybízu nebo domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou.

Letní menu:

Předkrm

  • Uzená kachní prsa glazovaná medem, podávaná na trhaném salátku s grapefruitem a dresinkem z černého rybízu & Cassis likéru

Polévka

  • Drůbeží kaldoun s jemnou zeleninou a nokem bazalkové smetany

Hlavní chody

  • Krůtí prsa plněná mladým špenátem, karotkovo-celerové pyré a omáčka z čerstvých brusinek
  • Supréme z perličky pečený na slanině, sezonní grilovaná zelenina, smažené hranolky ze sladkých brambor a omáčka demi glace

Dezert

  • Domácí lívance s višňovou omáčkou a vanilkovou šlehačkou

Kdy a kde?

1. 7. – 31. 8. , Sarah Bernhardt Restaurant, hotel Paříž, U Obecního domu 1, Praha 1

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24