Sezona ústřic začala. Zajeďte na ně do Koishi

Prorokujeme, že na dálnici D1 bude 23. října ve směru na Brno zácpa nezvyklých rozměrů. Proběhne totiž dočasné stěhování gurmánů ze všech míst republiky rovnou do Brna. Konkrétně do restaurace Koishi. V ten čas se tu koná Den otevřených ústřic. Budou se degustovat s citronem, smažené s remuládou, tempurované s okurkou a wasabi pěnou.

Těšte se i na adrenalinovou soutěž v otevírání lastur a na Tomáše Matonohu s Pavlem Liškou, kteří celou akci uvedou.
Za vstup zaplatíte 2500 Kč, v ceně je welcome drink, nožík na ústřice i degustace. Vstupenky se začínají prodávat od 17. 10., přičemž počet míst je omezený.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24