Milujete dýňové menu a někam byste na ně vyrazila? Co třeba rovnou do Hiltonu? S partnerem nebo kamarádkou si tu můžete užít pravou podzimní večeři se spoustou variací na téma dýně.
A co na sebe? V restauraci CzecHouse Grill & Rotisserie doporučují styl ‚smart casual‘, tedy ležérně, ale elegantně.
Co můžete ochutnat
Menu obsahuje kombinace jídel z dýně a ze zvěřiny, která k podzimu neodmyslitelně patří. V Hiltonu na vás čekají například dýňové ravioli nebo čokoládovo-dýňový crème brûlée.
Menu:
- Zvolna pečený jelení hřbet na salátu z mladých špenátových listů s dresinkem z oleje z vlašských ořechů a pražených dýňových semínek, 360 Kč
- Krémová dýňová polévka s křupavou šafránovou brioškou, 220 Kč
- Dýňové ravioli plněné kančím ragú s pernodovou pěnou, 410 Kč
- Grilovaná bažantí prsíčka s restovanými houbami a rizotem z pečené dýně, 590 Kč
- Dušené zvěřinové ragú s portským vínem a pikantním dýňovým chutney, 570 Kč
- Zvěřinový špíz marinovaný v lesním medu a jalovci na bramborové kaši z pečené dýně, 620 Kč
- Čokoládovo-dýňový crème brûlée, 220 Kč
Kdy a kde:
15.–24. 10. 2010 vždy od 18 do 23 hodin, Hilton Prague, CzecHouse Grill & Rotisserie, Pobřežní 1, Praha 8