Sezona dýní vrcholí


Milujete dýňové menu a někam byste na ně vyrazila? Co třeba rovnou do Hiltonu? S partnerem nebo kamarádkou si tu můžete užít pravou podzimní večeři se spoustou variací na téma dýně.

A co na sebe? V restauraci CzecHouse Grill & Rotisserie doporučují styl ‚smart casual‘, tedy ležérně, ale elegantně.

Co můžete ochutnat

Menu obsahuje kombinace jídel z dýně a ze zvěřiny, která k podzimu neodmyslitelně patří. V Hiltonu na vás čekají například dýňové ravioli nebo čokoládovo-dýňový crème brûlée.

Menu:

  • Zvolna pečený jelení hřbet na salátu z mladých špenátových listů s dresinkem z oleje z vlašských ořechů a pražených dýňových semínek, 360 Kč
  • Krémová dýňová polévka s křupavou šafránovou brioškou, 220 Kč
  • Dýňové ravioli plněné kančím ragú s pernodovou pěnou, 410 Kč
  • Grilovaná bažantí prsíčka s restovanými houbami a rizotem z pečené dýně, 590 Kč
  • Dušené zvěřinové ragú s portským vínem a pikantním dýňovým chutney, 570 Kč
  • Zvěřinový špíz marinovaný v lesním medu a jalovci na bramborové kaši z pečené dýně, 620 Kč
  • Čokoládovo-dýňový crème brûlée, 220 Kč

Kdy a kde:
15.–24. 10. 2010 vždy od 18 do 23 hodin, Hilton Prague, CzecHouse Grill & Rotisserie, Pobřežní 1, Praha 8

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24