Vyrazte na pstruha nebo candáta. Nejen mořské ryby, ale i ty sladkovodní jsou zdrojem prospěšných bílkovin, vitaminů a minerálů. Co doporučujeme? Rozhodně tatarák z candáta nebo steak ze sumce, to je absolutní lahůdka.
V brněnské restauraci Noem Arch je rybí menu v nabídce po celý den, pochutnat si můžete v poledne i večer. Má to háček. Neotálejte, gurmánská nabídka trvá jen pár dní.
Menu:
Tatarák z candáta a nakládaných říčních ráčků s čerstvým koprem, podávaný s pěnou z červené řepy a toastem
165 Kč
Čirý rybí vývar s loupanými rajčaty a rybím krupicovým nočkem
80 Kč
Grilovaný kapr na houbovém ragú, podávaný s bramborovým fondantem
a marinovanou okurkou v estragonu
220 Kč
Pečený steak ze sumce balený v tyrolském špeku, podávaný s glazovanou zeleninou a jáhlovým nákypem
240 Kč
Filátka z punkevního pstruha prouzená na hruškovém dřevě, podávaná s pažitkovou omáčkou a máslovými zámeckými brambůrkami
180 Kč
Kdy a kde:
26.–28. 10. 2010, Noem Arch, Cimburkova 9, Brno