Brněnská restaurace La Bouchée pořádá v pátek degustaci růžových vín ze všech čtyř vinařských podoblastí Moravy – Velkopavlovické, Mikulovské, Znojemské a Slovácké.
K vínu se budou podávat vhodně snoubené lahůdky a během večera také proběhne hlasování o nejlepší rosé tohoto léta.
Menu:
- Glazované čekankové puky parfémované portským vínem, zjemněné crème fraîche
- Zelené fazolové lusky grilované v tyrolském špeku zdobené kolečkem cibule
- Cherry rajčata nakládaná v extra panenském olivovém oleji s čerstvou bazalkou
- Čtvrtka perličky pečená dokřupava na šalvěji doplněná cuketovými plackami ovoněnými prosciuttem
- Domácí sorbet připravený z růžových grepů servírovaný v křehkém košíčku
Kdy a kde?
6. 8. od 19.00, restaurace La Bouchée, Údolní 33, Brno