Růžová degustace v Brně

Brněnská restaurace La Bouchée pořádá v pátek degustaci růžových vín ze všech čtyř vinařských podoblastí Moravy – Velkopavlovické, Mikulovské, Znojemské a Slovácké.

K vínu se budou podávat vhodně snoubené lahůdky a během večera také proběhne hlasování o nejlepší rosé tohoto léta.

Menu:

  • Glazované čekankové puky parfémované portským vínem, zjemněné crème fraîche
  • Zelené fazolové lusky grilované v tyrolském špeku zdobené kolečkem cibule
  • Cherry rajčata nakládaná v extra panenském olivovém oleji s čerstvou bazalkou
  • Čtvrtka perličky pečená dokřupava na šalvěji doplněná cuketovými plackami ovoněnými prosciuttem
  • Domácí sorbet připravený z růžových grepů servírovaný v křehkém košíčku

Kdy a kde?

6. 8. od 19.00, restaurace La Bouchée, Údolní 33, Brno

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24