Rebarbora neboli reveň je ve skutečnosti zelenina, která se ale nejčastěji využívá jako ovoce.
Klasikou je koláč s drobenkou, používá se jako náplň do knedlíků nebo jako součást ovocných kompotů. Vynikající je i rebarborový džem, například v kombinaci s aromatickými sýry.
Nekonvenčně pojaté rebarborové menu můžete ochutnat v restauraci Le Papillon. Tříchodové menu vám představí rebarboru v neobvyklých kombinacích, jež vám rozšíří kulinářské obzory.
Co se bude podávat?
- Paštika z foie gras se salátem z rebarbory a s rebarborovým pyré
- Pečené vepřové medailonky s rebarborovým chutney a na másle restované brambory
- Rebarbora s nektarinkovým kompotem a jahodovým sirupem
Kdy a kde?
14.–20. 6., Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik?
Celé menu stojí 950 Kč