Rebarborový týden

Rebarbora neboli reveň je ve skutečnosti zelenina, která se ale nejčastěji využívá jako ovoce.

Klasikou je koláč s drobenkou, používá se jako náplň do knedlíků nebo jako součást ovocných kompotů. Vynikající je i rebarborový džem, například v kombinaci s aromatickými sýry.

Nekonvenčně pojaté rebarborové menu můžete ochutnat v restauraci Le Papillon. Tříchodové menu vám představí rebarboru v neobvyklých kombinacích, jež vám rozšíří kulinářské obzory.

Co se bude podávat?

  • Paštika z foie gras se salátem z rebarbory a s rebarborovým pyré
  • 
Pečené vepřové medailonky s rebarborovým chutney a na másle restované brambory

  • Rebarbora s nektarinkovým kompotem a jahodovým sirupem

Kdy a kde?

14.–20. 6., Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2

Za kolik?

Celé menu stojí 950 Kč

Časopis ELLE

Listopadové vydání tištěné ELLE 11/24