Marinované slávky, svatojakubské mušle, šneci či zvěřinové ragú. To vše vám dopřejí v Galerii vín Le Bouchon v úterý 23. února.
Společně s těmito specialitkami ochutnáte vína z jednoho z nejzajímavějších vinařství v Provence – Domaines Ott. Večera se zúčastní jeho majitel Christophe Renard.
Co bude na menu?
Pečené toustíky s tapenádou z černých oliv
Marinované slávky v kopru a provensálských bylinkách
Svatojakubská mušle na zeleninovém chutney s jemnou curry omáčkou
Šneci se zeleninovým tartarem
Galantýnka z kukuřičných kuřátek, s grilovanou polentou a paprikovým duetem
Zvěřinové ragú s pečeným česnekem
Provensálský večer, Galerie vín Le Bouchon, 23. 2. v 19 hodin, V Celnici 10, Praha 1
Cena menu je 690 Kč