Provensálský večer

Marinované slávky, svatojakubské mušle, šneci či zvěřinové ragú. To vše vám dopřejí v Galerii vín Le Bouchon v úterý 23. února.

Společně s těmito specialitkami ochutnáte vína z jednoho z nejzajímavějších vinařství v Provence – Domaines Ott. Večera se zúčastní jeho majitel Christophe Renard.

Co bude na menu?

Pečené toustíky s tapenádou z černých oliv

Marinované slávky v kopru a provensálských bylinkách

Svatojakubská mušle na zeleninovém chutney s jemnou curry omáčkou

Šneci se zeleninovým tartarem

Galantýnka z kukuřičných kuřátek, s grilovanou polentou a paprikovým duetem

Zvěřinové ragú s pečeným česnekem

Provensálský večer, Galerie vín Le Bouchon, 23. 2. v 19 hodin, V Celnici 10, Praha 1

Cena menu je 690 Kč

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24