Místo patnácti hodin vám stačí patnáct minut, během nichž se dostanete z centra Prahy do Jižní Ameriky. Ta, kterou máme na mysli, neleží za Atlantikem, ale v obci Hrnčíře. Skrývá se za jménem El Asador restaurant & bar.
Ve zbrusu novém podniku se mezi oblázkovými stěnami s fazetovými zrcadly usadíte na čalouněnou lavici a budete si dopřávat to nejlepší z jihoamerickékuchyně. Přeloženo: fantastické steaky z argentinské svíčkové, smažené zelené papričky, tygří krevety, bohaté saláty, pečená kuřecí prsíčka…
V El Asadoru na to šli hodně chytře. Koncept restaurace je lákavý – pokrmy se tu připravují na dřevěném uhlí. Steaky a kuřecí maso opékají na pravém argentinském grilu, který byl vyroben přímo pro El Asador. K nabídce skvělého jídla (šéfkuchařem je tu rodilý Argentinec Sergio Guerreros) přidali autentický jihoamerický interiér, velkou venkovní zahrádku, otevřený gril s kapacitou sezení pro šest osob a dřevěný vyřezávaný bar dlouhý přes jedenáct metrů.
To všechno dohromady dává jeden z nejzajímavějších podniků v Praze a blízkém okolí.
Více na www.elasador.cz.