Ochutnejte podzim v La Bouchée

Speciální večer, během něhož bude prostřednictvím degustačního menu představen nový jídelní lístek, pořádá brněnská restaurace La Bouchée.

Těšit se můžete na carpaccio z kachních prsou, dýňovou polévku či grilovanou jehněčí kýtu. Vše bude doplněno vybranými víny.

Podzimní degustační menu:

  • Carpaccio připravené z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
  • Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
  • Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
  • Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
  • Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou

Kdy a kde?

25. 8. od 19.00, La Bouchée, Údolní 33, Brno

Za kolik?

Celé menu včetně vín stojí 899 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24