Speciální večer, během něhož bude prostřednictvím degustačního menu představen nový jídelní lístek, pořádá brněnská restaurace La Bouchée.
Těšit se můžete na carpaccio z kachních prsou, dýňovou polévku či grilovanou jehněčí kýtu. Vše bude doplněno vybranými víny.
Podzimní degustační menu:
- Carpaccio připravené z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
- Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
- Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
- Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
- Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou
Kdy a kde?
25. 8. od 19.00, La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik?
Celé menu včetně vín stojí 899 Kč.