Ochutnejte molekuly…

Molekulární kuchyně je žhavým trendem světové gastronomie. Výrobními postupy při přípravě jídel připomíná spíše praktická cvičení z chemie, výsledkem je ale skvělý kulinářský zážitek.

Pokud máte chuť vyzkoušet něco nového nebo již patříte mezi fanoušky molekulární kuchyně, můžete vyrazit do restaurace Na Kopci.

Co se bude podávat?

  • Gin & tonic espuma (pěna šlehaná oxidem dusíku)
  • Buratta s rajčatovým a rukolovým kaviárem
  • Krevetový burger s limetkovým vzduchem
  • Zauzený hovězí flank v rozmarýnovém kouři se šťouchanými bramborami
  • Jahodová polévka s jogurtovými raviolami

Kdy a kde?

29.–30. 8., restaurace Na Kopci, K Závěrce 2774/20, Praha 5

Za kolik?

Celé menu stojí 675 Kč

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24