Nové menu v Solidní nejistotě

Nyní představuje nový koncept gastronomie, jehož základem jsou pouze čerstvé suroviny, sezónní ingredience a kvalitní příprava. Menu je pojato jako průřez moderní gastronomií s vlivem klasické české kuchyně. Jeho autorem je Michal Nikodém, jenž se podílí i na sestavování jídelníčku pro mezinárodní vládní návštěvy.

A na co konkrétně sem můžete zajít? Především na steaky (nejen klasické hovězí, ale i rybí či kuřecí) a výběr salátů, které vám zde připraví od jedenácti hodin dopoledne až do tří do rána. Skvělý tip, pokud chcete jít na večeři a zároveň si zatancovat anebo si užít trochu kultury (v Solidní nejistotě jsou pravidelně pořádány vernisáže, after party po koncertech, ale i firemní či soukromé večírky).

Do budoucna se navíc můžete těšit na prosklenou kuchyni, kde budete moci sledovat přípravu svého pokrmu, anebo menu obohacené o bio potraviny.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24