S příchodem babího léta zavoní v pražské restauraci Benada dary podzimu.
Září se tu ponese na vlně rustikální kuchyně plné čerstvě sklizených aromatických hub, lesních plodů, švestek a bramborových variací.
Vychutnejte si polévku z kotrče, steak s ragú z lišek, kachní prsa se švestkovou omáčkou nebo švestkové knedlíky s mákem.
Podzimní nabídka:
- Polévka z kotrče podávaná v chlebovém bochánku
- Hovězí steak ze svíčkové s ragú z lišek, servírovaný s opečenými bramborami
- Guláš ze šumavských hřibů podávaný s domácími spätzlemi
- Smažený klobouk z masáku podávaný s bylinkovými bramborami
- Grilovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou a kroketami
- Domácí povidlové taštičky sypané praženou strouhankou
- Švestkové knedlíky z bramborového těsta s makovým posypem
Kdy a kde?
1.–30. 9., Restaurace Benada, Clarion Hotel Prague City, Tylovo náměstí 15/3, Praha 2