To nejlepší z podzimních chutí v Benadě

S příchodem babího léta zavoní v pražské restauraci Benada dary podzimu.

Září se tu ponese na vlně rustikální kuchyně plné čerstvě sklizených aromatických hub, lesních plodů, švestek a bramborových variací.

Vychutnejte si polévku z kotrče, steak s ragú z lišek, kachní prsa se švestkovou omáčkou nebo švestkové knedlíky s mákem.

Podzimní nabídka:

  • Polévka z kotrče podávaná v chlebovém bochánku
  • Hovězí steak ze svíčkové s ragú z lišek, 
servírovaný s opečenými bramborami
  • Guláš ze šumavských hřibů podávaný s domácími spätzlemi
  • Smažený klobouk z masáku podávaný s bylinkovými bramborami
  • Grilovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou a kroketami
  • Domácí povidlové taštičky sypané praženou strouhankou
  • Švestkové knedlíky z bramborového těsta s makovým posypem

Kdy a kde?

1.–30. 9., Restaurace Benada, Clarion Hotel Prague City, Tylovo náměstí 15/3, Praha 2

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24