To nejlepší z hovězího

Konají se tu totiž Dny toho nejlepšího hovězího CzecHouse Grill & Rotisserie. Ojedinělá akce, kterou by si rozhodně neměl nechat ujít žádný opravdový gourmet, potrvá do konce června.

Všechny pokrmy jsou připravovány z severoamerického, argentinského a irského hovězího masa.

Vybere si každý

Pochutnat si můžete na ručně sekaném tatarském bifteku či carpaciu s plátky pecorina, podávájí se svíčková, roštěnka a vysoký roštěnec z grilu, či vynikajicí, na rožni pečený hovězí roštěnec Limousin.

Všechna jídla jsou servírovaná s denní nabídkou čerstvé zeleniny, pečenými bramborami nebo domácími bramborovými hranolky. Omáčku si můžete zvolit podle vlastní chuti, vybrat si můžete mezi béarnaise, barbecue, medovo balsamikovou či pepřovou s bourbonem.

Pokud nechcete, aby vám nějaká lahůdka unikla, zvolte sedmichodové degustační menu za 1895 Kč.

Kontakt: Rezervace na tel. 224 842 700 nebo [email protected]

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24