Na Vinohrady na langusty a crema mascarpone

Na Valentýna si tu připravili speciální menu. Nic zvláštního, to udělala řada podniků. Ale v Mirellie si připravili něco výjimečně dobrého. V intimním prostředí restaurace můžete své chuťové buňky podráždit marinovanými langustami na rukolovém lůžku nebo skvělou chřestovou polévkou a pak jim dopřát lososa na fenyklu nebo jehněčí filety s bramborovou kaší a lanýžovým krémem. Za takovým chodem pak bude dokonale vyladěnou tečkou crema mascarpone s čerstvými jahodami.

Crema mascarpone

Cena valentýnského menu je příjemná – 490 Kč za tříchodové menu, 590 Kč za čtyřchodové, které zahrnuje i sklenku grappy.
Více informací o restauraci Mirellie a jejích specialitách se dozvíte na webových stránkách mirelllie.cz.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24