Na šnečí játra vyrazte do Brna

S přicházejícím podzimem přináší La Bouchée novinku – každý měsíc připraví degustační menu šéfkuchaře. Vychutnejte si aktuální sezonní potraviny a pestrost francouzské domácí kuchyně.

Degustační menu připravil šéfkuchař Michal Hájek.

Menu:

Šnečí játra servírovaná na opečené bagetce
Slávky dušené v ryzlinku s kořenovou zeleninou julienne a listovou petrželkou
Silná polévka z jehněčích kostí podávaná s kousky masa a špenátovým nokem
Daňčí hřbet pečený medium, položený na restovaném bílém zelí přelitý vlastní demi-glace
Kávový dort s glazovanými švestkami spojený pařížskou šlehačkou

Víno:

Moingeon Rosé Sekt Brut Bourgogne
Ryzlink rýnský 2008 pozdní sběr Sonberk
Frankovka modrá rosé 2009 jakostní Mrva a Stanko
Merlot 2007 výběr z hroznů, barrique Regina Coeli
Patron XO Café – likér

Cena kompletního menu včetně nápojů: 850 Kč

Kdy a kde:

13. 10. 2010 od 19 hodin, La Bouchée, Údolní 33, Brno

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24