S přicházejícím podzimem přináší La Bouchée novinku – každý měsíc připraví degustační menu šéfkuchaře. Vychutnejte si aktuální sezonní potraviny a pestrost francouzské domácí kuchyně.
Degustační menu připravil šéfkuchař Michal Hájek.
Menu:
Šnečí játra servírovaná na opečené bagetce
Slávky dušené v ryzlinku s kořenovou zeleninou julienne a listovou petrželkou
Silná polévka z jehněčích kostí podávaná s kousky masa a špenátovým nokem
Daňčí hřbet pečený medium, položený na restovaném bílém zelí přelitý vlastní demi-glace
Kávový dort s glazovanými švestkami spojený pařížskou šlehačkou
Víno:
Moingeon Rosé Sekt Brut Bourgogne
Ryzlink rýnský 2008 pozdní sběr Sonberk
Frankovka modrá rosé 2009 jakostní Mrva a Stanko
Merlot 2007 výběr z hroznů, barrique Regina Coeli
Patron XO Café – likér
Cena kompletního menu včetně nápojů: 850 Kč
Kdy a kde:
13. 10. 2010 od 19 hodin, La Bouchée, Údolní 33, Brno