Farmářské trhy probudily Čechy z letargie a přinesly konečně možnost nakoupit si voňavé a chutné potraviny, které nemusely cestovat tisíce kilometrů ke svému spotřebiteli. Také Restaurant Hansen specializovaný na vídeňskou kuchyni z dob monarchie se rozhodl podpořit farmáře z okolí Brna a přichystal biojarmark.
V sobotu 16. října si zde můžete nejen nakoupit, ale i pochutnat na brunchi připraveném šéfkuchařem Radimem Procházkou.
Přijďte ochutnat a nakoupit lahodné sýry a zeleninu dováženou z dvanácti farem z okolí Brna a Vysočiny. Některé z nich jsou kontrolované ekologické farmy, jiné jsou ve farmářské kvalitě, což znamená bio, ale bez certifikátu. Seženete zde kravské přírodní sýry, sýry s bylinkami, goudu a ovčí sýry, zelí, dýně Hokkaido, mrkev, červenou řepu, tuříny a další sezonní zeleninu.
Tržiště bude otevřeno od 10 do 15 hodin.
Brunch se bude podávat od 11.30 do 14 hodin.
Kdy a kde:
16. 10. 2010, Restaurant Hansen, Komenského náměstí 8, Brno