Velikonoční festival v restauraci Fluidum nabídne jehněčí a kůzlečí maso ze Šumavy v nejrůznějších úpravách.
K jídlu se budou podávat vína z francouzské vinařské oblasti Bordeaux.
Kreativní jedinci se mohou navíc během večera zúčastnit soutěže v malování vajíčka.
Ochutnávka z menu:
— Kozí sýr s bylinkami
— Sušená jehněčí kýta se švestkovými povidly
— Kůzlečí kýta pečená na másle a česneku
— Kůzlečí ragú na víně
— Jehněčí kolínka pečená v kořenové zelenině
— Gigot d’agneau au miel: Pečená jehněčí kýta na medu s bylinkami
Kdy a kde?
31. 3. 2010, restaurace Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3 – Vinohrady
Za kolik?
1190 Kč za osobu, záloha 500 Kč