Na jehněčí do restaurace Fluidum!

Velikonoční festival v restauraci Fluidum nabídne jehněčí a kůzlečí maso ze Šumavy v nejrůznějších úpravách.

K jídlu se budou podávat vína z francouzské vinařské oblasti Bordeaux.

Kreativní jedinci se mohou navíc během večera zúčastnit soutěže v malování vajíčka.

Ochutnávka z menu:


— Kozí sýr s bylinkami


— Sušená jehněčí kýta se švestkovými povidly


— Kůzlečí kýta pečená na másle a česneku

— Kůzlečí ragú na víně


— Jehněčí kolínka pečená v kořenové zelenině


— Gigot d’agneau au miel: Pečená jehněčí kýta na medu s bylinkami



Kdy a kde?

31. 3. 2010, restaurace Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3 – Vinohrady

Za kolik?
1190 Kč za osobu, záloha 500 Kč

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24