Moravské Vinařství Dufek z obce Svatobořice-Mistřín se vínu věnuje už více než sto let. Na jejich degustačním večeru můžete ochutnat například Ryzlink vlašský 2009 pozdní sběr nebo Neronet 2009 výběr z hroznů.
S víny se bude podávat speciální menu. Gurmánský zážitek bez výčitek slibuje třeba steak z pštrosího masa. Pštrosí maso patří mezi opravdové pochoutky, a přitom má velmi nízký obsah tuku.
Menu:
Studená jehněčí kýta doplněná sezonní zeleninou
Šneci smažení v celerovém těstíčku podávaní na bylinkovém salátu
Pštrosí játra restovaná ve vlastním sádle s měsíčkem nektarinky
Steak z pštrosího masa se švestkovou omáčkou doplněný pohankovou kaší
Čerstvé lesní ovoce přelité rozpuštěnou čokoládou s 85% obsahem kakaa
Kdy a kde:
3. 9. 2010 v 19 hodin, La Bouchée, Údolní 33, Brno