Jihoafrický večer

Neobvyklé menu doplněné jihoafrickými víny vinařství Boland Cellar chystají v restauraci Nad Královskou oborou.

Ochutnat můžete čtyři chody vycházející z originální kuchyně regionu okolo Kapského Města.

Vlivem někdejší nizozemské nadvlády místní kuchyně specificky kombinuje prvky původní místní a evropské gastronomie.

Co můžete ochutnat?

  • Kiwi mušle plněné camembertem zapečené ve slanině s bramborovým salátem s čerstvou mátou
  • Grilovaný steak z antilopy kudu, marinovaný v červeném víně s ananasem, podávaný na dýňovém ananasu s ovocným salátem
  • Zapečené mleté maso se sušeným ovocem s kari rýží, meruňkovým chutney a lesklou karotkou
  • Čokoládová mousse s kaktusovým plodem a omáčkou z mučenky

Kdy a kde?

15. 6. od 19.00 v restauraci Nad Královskou oborou, ul. Nad Královskou oborou 31, Praha 7

Za kolik?

Cena celého menu je 790 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24