Neobvyklé menu doplněné jihoafrickými víny vinařství Boland Cellar chystají v restauraci Nad Královskou oborou.
Ochutnat můžete čtyři chody vycházející z originální kuchyně regionu okolo Kapského Města.
Vlivem někdejší nizozemské nadvlády místní kuchyně specificky kombinuje prvky původní místní a evropské gastronomie.
Co můžete ochutnat?
- Kiwi mušle plněné camembertem zapečené ve slanině s bramborovým salátem s čerstvou mátou
- Grilovaný steak z antilopy kudu, marinovaný v červeném víně s ananasem, podávaný na dýňovém ananasu s ovocným salátem
- Zapečené mleté maso se sušeným ovocem s kari rýží, meruňkovým chutney a lesklou karotkou
- Čokoládová mousse s kaktusovým plodem a omáčkou z mučenky
Kdy a kde?
15. 6. od 19.00 v restauraci Nad Královskou oborou, ul. Nad Královskou oborou 31, Praha 7
Za kolik?
Cena celého menu je 790 Kč.