Francouzský šéfkuchař nedávno vařil s Michalem Göthem z brněnské restaurace U Kastelána.
Tentokrát zavítá do CzecHouse Grill & Rotisserie. Společně se šéfkuchařem Miroslavem Hanzalem připraví pětichodové degustační menu ve francouzském stylu. Jako doprovod se budou rozlévat vína Châteauneuf du Pape.
Co se bude podávat?
— Raci na zeleném a bílém chřestu s extraktem z mušlí
— Husí játra vařená v husím sádle se sušeným ovocem ochuceným drůbeží šťávou
— Půlka královského holouběte s bretaňskými artyčoky a šťávou z černých oliv
— Vyzrálý sýr s džemem z kumquatu a jarními listy
— Panna cotta z jogurtu a jahod s rebarborovým sorbetem
Kdy a kde?
CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik?
Celé menu včetně vín stojí 1890 Kč.