Foie gras v hotelu The Augustine

Richard Fuchs, šéfkuchař restaurace The Monastery, připravil jako březnovou specialitu nápadité menu z kachních a husích jatýrek.

Vybere si každý. Hosté si mohou nakombinovat předkrm a hlavní chod podle libosti. Příznivci tradice ocení klasickou terinu z foie gras. Pro gurmány, kteří rádi objevují nové chutě, bude v nabídce například krémová kukuřičná polévka s foie gras.Každý chod se platí zvlášť.

Menu:

Předkrmy:

-Terina z foie gras s kompotem z červených paprik a toastovaný pan brioche, 350 Kč

- Pečená foie gras s karamelizovanými jablky a cibulkami v aceto balsamico, 360 Kč

- Krémová kukuřičná polévka s kachním konfitem a foie gras, 240 Kč

Hlavní chody:

- Rizoto s vínem Sauternes, kapustou a foie gras, 370 Kč

- Hovězí filet Angus s lesními houbami, foie gras a omáčkou z portského vína, 630 Kč

   

Kde?

Restaurace The Monastery, hotel The Augustine, Letenská 12, Praha 1 – Malá Strana

Menu je v nabídce od 8. až 21. března.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24