Richard Fuchs, šéfkuchař restaurace The Monastery, připravil jako březnovou specialitu nápadité menu z kachních a husích jatýrek.
Vybere si každý. Hosté si mohou nakombinovat předkrm a hlavní chod podle libosti. Příznivci tradice ocení klasickou terinu z foie gras. Pro gurmány, kteří rádi objevují nové chutě, bude v nabídce například krémová kukuřičná polévka s foie gras.Každý chod se platí zvlášť.
Menu:
Předkrmy:
-Terina z foie gras s kompotem z červených paprik a toastovaný pan brioche, 350 Kč
- Pečená foie gras s karamelizovanými jablky a cibulkami v aceto balsamico, 360 Kč
- Krémová kukuřičná polévka s kachním konfitem a foie gras, 240 Kč
Hlavní chody:
- Rizoto s vínem Sauternes, kapustou a foie gras, 370 Kč
- Hovězí filet Angus s lesními houbami, foie gras a omáčkou z portského vína, 630 Kč
Kde?
Restaurace The Monastery, hotel The Augustine, Letenská 12, Praha 1 – Malá Strana
Menu je v nabídce od 8. až 21. března.