Šéfkuchař brněnské restaurace Pavel Sotolář chystá na poslední dubnový týden labužnické hody.
V hlavní roli bude čerstvý chřest dovezený přímo od pěstitele z Veľkých Levárů na Slovensku.
Dopřát si ho můžete klasicky s holandskou omáčkou, jako jemný krém s račími ocásky nebo s další jarní specialitou – kůzlečím masem.
Chřestové menu:
– Chřest s holandskou omáčkou
– Candát s chřestem a bearnskou omáčkou
– Kůzlečí medailonky na tymiánu s bílým chřestem a česnekovým konfitem
– Vepřová panenka v ořechové krustě s chřestem a novými bramborami
– Pečená kachna se šparglovým zelím a knedlíkem
– Biftek se zeleným chřestem a holandskou omáčkou
– Risotto s chřestem a parmazánem
Kdy a kde?
26. 4.–2. 5., Restaurace Royal Ricc, Starobrněnská 10, Brno