Již druhým rokem pořádá restaurace Le terroir exkluzivní degustační večeře, kterých se osobně účastní významné osobnosti evropského vinařství.
Při degustacích jsou hosté seznámeni s historií jednotlivých vinařství. Ochutnávají se starší a zajímavé ročníky, speciálně uvolněné z privátních archivů.
Tentokrát se budou degustovat exkluzivní vína Champagne Philipponnat.
Degustaci doplní menu šéfkuchaře Jana Punčocháře.
– Amouse bouche: čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem
– Na másle grilovaný mořský vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem
– Králičí stehna plněná liškami a kaštany s černými lanýži
– Pečená divoká koroptev se světlým telecím jus
– Grilované navety a bramborové lasagne
Kdy a kde?
21. dubna od 20.00, Restaurant Le terroir, Vejvodova 1, Praha 1
Za kolik?
12 000 Kč, při platbě v hotovosti na místě 10 000 Kč