Duplex Kogo slavnostně otevírá!

Zaváděcí provoz restaurace Duplex Kogo končí. Od 11. února se jede naostro.

Ravioli, losos i kachna se zelím

Restaurace řetězce Kogo se specializují zejména na středomořskou kuchyni. Duplex Kogo zařadil na jídelní lístek poprvé i českou klasiku.

Vedle tradičních italských polévek, těstovin nebo ryb naleznete v menu i bramboračku, svíčkovou, guláš nebo pečenou kachnu s karlovarským knedlíkem. Na závěr si můžete dopřát elegantní tiramisu, horké maliny nebo jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou.

Tradice v moderním hávu

Myšlenka propojení Duplexu a restaurace Kogo vzešla ze snahy Duplexu využít nádherného prostoru, který budova nabízí, a dopřát návštěvníkům klubu příjemné posezení u večeře s jedinečnou atmosférou a kvalitní kuchyní, která bude navíc k dispozici až do pozdních hodin,“ popisuje záměr projektu David Mizrahi, jednatel společnosti New Duplex.

K tomuto objektu navíc historicky restaurace patří a byla by velká škoda nevyužít střešní terasu s výhledem, která umocní zážitek návštěvníků,“ dodává.

Jak je otevřeno?

Otevírací doba restaurace má dva režimy – od neděle do úterý je v provozu od 11.00 do 23.00 hodin a od středy do soboty od 11.00 do 04.00 hodin ráno.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24