Zaváděcí provoz restaurace Duplex Kogo končí. Od 11. února se jede naostro.
Ravioli, losos i kachna se zelím
Restaurace řetězce Kogo se specializují zejména na středomořskou kuchyni. Duplex Kogo zařadil na jídelní lístek poprvé i českou klasiku.
Vedle tradičních italských polévek, těstovin nebo ryb naleznete v menu i bramboračku, svíčkovou, guláš nebo pečenou kachnu s karlovarským knedlíkem. Na závěr si můžete dopřát elegantní tiramisu, horké maliny nebo jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou.
Tradice v moderním hávu
„Myšlenka propojení Duplexu a restaurace Kogo vzešla ze snahy Duplexu využít nádherného prostoru, který budova nabízí, a dopřát návštěvníkům klubu příjemné posezení u večeře s jedinečnou atmosférou a kvalitní kuchyní, která bude navíc k dispozici až do pozdních hodin,“ popisuje záměr projektu David Mizrahi, jednatel společnosti New Duplex.
„K tomuto objektu navíc historicky restaurace patří a byla by velká škoda nevyužít střešní terasu s výhledem, která umocní zážitek návštěvníků,“ dodává.
Jak je otevřeno?
Otevírací doba restaurace má dva režimy – od neděle do úterý je v provozu od 11.00 do 23.00 hodin a od středy do soboty od 11.00 do 04.00 hodin ráno.