Do Vltavy za chřestem

Dalo by se říci, že kdo letos nenabízí chřest, jako by nebyl.

Radost milovníkům této jarní lahůdky udělá i restaurace Vltava, která podává chřest ve čtyřech různých úpravách.

Co můžete ochutnat?
— Chřestový krém se zastřeným křepelčím vajíčkem s kaviárem keta
— Marinované chřestové hlavičky v lanýžovém oleji s rukolou, lesním ovocem a parmazánem
— Pečený filet z lososa na holandské omáčce s variací chřestu a bazalkového pesta
— Rizoto z bílého a zeleného chřestu s lanýžovou pastou a domácími sušenými rajčaty

Kdy a kde?
17.–30. 5., Restaurace Vltava, President Hotel, nám. Curieových 100, Praha 1

Přečtěte si také:
Jak na chřest
Chřestové variace v Hiltonu
Chřestové dny v Tritonu

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24