Degustační večer s moravskými víny

První červencový pátek se v brněnské restauraci budou ochutnávat moravská vína z Vinařství Karel Válka. Toto jihomoravské vinařství vyrábí špičková jakostní i přívlastková vína už po několik generací, jeho rodinná tradice sahá až do 19. století.

Vína budou v nabídce po celý červenec, ale pouze během pátečního večera se bude ke každému degustovanému vzorku podávat i speciálně připravený pokrm.

Degustační menu

  • Studená králičí terinka zdobená bylinkovým salátem
  • Sýr Camembert servírovaný s meruňkovým chutney se šalotkou
  • Plátky vepřové biokotletky podávané s lilkovým kaviárem přelité rýnskou pěnou
  • Pěna připravená z čerstvých malin slazená domácím bezinkovým sirupem

Kdy a kde?

2. 7. od 19.00, restaurace La Bouchée, Údolní 33, Brno

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24