Degustační menu ve Zlaté studni

Restaurace Terasa u Zlaté studně mění sezonní menu a vzhledem k blížícím se velikonočním svátkům chystá i speciální menu degustační.

Otevírá se venkovní terasa, můžete si tedy kulinářské radosti užít společně s působivým výhledem na Prahu.

Velikonoční degustační menu:

— gratinovaný kozí sýr Buche Affinne na domácí briošce přelitý medovým sosem se sambalem a sezamovým semínkem, podávaný s rukolou a sušenými tomaty (350 Kč)

chřestový krém s domácí raviolou plněnou ricottou a sušenými tomaty (190 Kč)

— na másle pečené jarní kuřátko s velikonoční nádivkou a lanýžovým pyré (790 Kč)

— dušené jehněčí kolínko na česneku s listovým špenátem a bramborovými noky (790 Kč)

Kde?
Terasa u Zlaté studně, U Zlaté studně 166/4 Praha 1 – Malá Strana

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24