Terasa U Zlaté studně chystá pro hosty výjimečný gurmánský zážitek.
Menu šéfkuchaře Pavla Sapíka doplní speciální selekce šampaňského od společnosti Taittinger.
Součástí večera bude i vertikální degustace prémiového Grand Cuveé Taittinger Commte de Champagne. Provázet bude vzácný host, Clovis Taittinger osobně.
Degustační menu:
– Amusse-bouche
– Mušle sv. Jakuba se šampaňským želé a malinovým vinaigrettem
– Restovaná kachní játra foie gras podávaná s rizotem ochuceným medvědím česnekem a letitým balzamikem
– Mořský ďas pošírovaný v olivovém oleji na hráškovém pyré s artyčoky, sušenými tomaty a omáčkou beurre blanc
– Domácí sorbet zalitý Taittinger Brut Réserve Champagne
– Mléčné telecí sous-vide s čerstvými smrži à la crème a domácími špagetami
– Čokoládová terina s jahodovým želé a domácí jahodovou zmrzlinou
– Čokoládová pralinka Taittinger
Kdy a kde?
5. 5. 2010, Terasa u Zlaté Studně, U Zlaté Studně 166/4, Praha 1
Za kolik?
Celé menu včetně šampaňského stojí 4500 Kč