Degustační menu se šampaňským

Terasa U Zlaté studně chystá pro hosty výjimečný gurmánský zážitek.

Menu šéfkuchaře Pavla Sapíka doplní speciální selekce šampaňského od společnosti Taittinger.

Součástí večera bude i vertikální degustace prémiového Grand Cuveé Taittinger Commte de Champagne. Provázet bude vzácný host, Clovis Taittinger osobně.

Degustační menu:

– Amusse-bouche
– Mušle sv. Jakuba se šampaňským želé a malinovým vinaigrettem
– Restovaná kachní játra foie gras podávaná s rizotem ochuceným medvědím česnekem a letitým balzamikem
– Mořský ďas pošírovaný v olivovém oleji na hráškovém pyré s artyčoky, sušenými tomaty a omáčkou beurre blanc
– Domácí sorbet zalitý Taittinger Brut Réserve Champagne
– Mléčné telecí sous-vide s čerstvými smrži à la crème a domácími špagetami
Čokoládová terina s jahodovým želé a domácí jahodovou zmrzlinou
– Čokoládová pralinka Taittinger

Kdy a kde?
5. 5. 2010, Terasa u Zlaté Studně, U Zlaté Studně 166/4, Praha 1

Za kolik?
Celé menu včetně šampaňského stojí 4500 Kč

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24