Chuť léta v Terase U Zlaté studně

Menu nabité sezonními hity servírují v restauraci Terasa U Zlaté Studně. Ochutnat můžete například osvěžující tarator – studenou polévku z okurky, svatojakubské mušle s želé z růžového šampaňského, mořského vlka nebo telecí sous vide s čerstvými smrži.

Rádi ochutnáváte od každého něco? Šéfkuchař Pavel Sapík sestavil degustační menu s výběrem toho nejlepšího z nabídky. Jednotlivé chody jsou doplněny vybranými domácími víny, francouzským šampaňským a koňakem.

Letní degustační menu:

  • Amuse Bouche
  • Marinovaný kanadský humr v citrusovém oleji podávaný s carpacciem z tygřích krevet a kaviárem
  • Terina z kachních jater foie grasv čokoládové krustě Valrhona na hruškovém želé ochuceném Williamine Liqueur s domácí brioškou
  • Svatopetrská ryba podávaná s císařským garnátem a svatojakubskou mušlí na sépiovém rizotu s humřím bisquem
  • Domácí limetkový sorbet
  • Mléčné telecí sous vide s čerstvými smrži à la crème a domácími špagetami
  • Domácí tvarohové knedlíky plněné meruňkami s oříškovým máslem
  • Domácí pralinka Coeur de Cognac

Kdy a kde?

Do 31. 8., restaurace Terasa U Zlaté Studně, U Zlaté studně 166/4, Praha 1 – Malá Strana

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24