Menu nabité sezonními hity servírují v restauraci Terasa U Zlaté Studně. Ochutnat můžete například osvěžující tarator – studenou polévku z okurky, svatojakubské mušle s želé z růžového šampaňského, mořského vlka nebo telecí sous vide s čerstvými smrži.
Rádi ochutnáváte od každého něco? Šéfkuchař Pavel Sapík sestavil degustační menu s výběrem toho nejlepšího z nabídky. Jednotlivé chody jsou doplněny vybranými domácími víny, francouzským šampaňským a koňakem.
Letní degustační menu:
- Amuse Bouche
- Marinovaný kanadský humr v citrusovém oleji podávaný s carpacciem z tygřích krevet a kaviárem
- Terina z kachních jater foie grasv čokoládové krustě Valrhona na hruškovém želé ochuceném Williamine Liqueur s domácí brioškou
- Svatopetrská ryba podávaná s císařským garnátem a svatojakubskou mušlí na sépiovém rizotu s humřím bisquem
- Domácí limetkový sorbet
- Mléčné telecí sous vide s čerstvými smrži à la crème a domácími špagetami
- Domácí tvarohové knedlíky plněné meruňkami s oříškovým máslem
- Domácí pralinka Coeur de Cognac
Kdy a kde?
Do 31. 8., restaurace Terasa U Zlaté Studně, U Zlaté studně 166/4, Praha 1 – Malá Strana