Chuť Francie v centru Prahy

V tento den se bude v Galerii vín Le Bouchon konat další degustace z cyklu Menu Regional.

Tentokrát bude cílovou stanicí oblast Pessac-Léognan patřící k regionu Bordeaux.

Degustační menu bude obsahovat místní gurmánské speciality doplněné místními víny.

Co ochutnáte?

Amuse bouche
Bouillabaisse Arcachon s krutony a parmazánem

Studený předkrm
Terinka z úhoře s liškami a vinaigrette z červené řepy

Teplý předkrm
Restovaná telecí játra, pyré z topinambury a šalotkové chutney

Hlavní chod
Filátka ze štiky s holandskou omáčkou a studeným fenyklovým salátem
Grilovaný Hampe (přední hovězí) s bramborovo-tymiánovým pyré, glazovanou karotkou a omáčkou bordelaise

Dezert
Restovaná Foie Gras de Canards s želé Bicoty

Kdy a kde?
15. 4. 2010, Galerie vín Le Bouchon, V Celnici 10, Praha 1

Za kolik?
Cena celého menu včetně vína je 2200 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24