V restauraci La Veranda se 18. března ponese večer v chilském duchu. Servírovat se budou speciality chilské kuchyně, které se svým týmem připraví šéfkuchař Radek David.
Podávat se budou vína z vinařství Errazuriz, mezi nimi i Sauvignon Blanc Single Vineyard. Ten byl oceněn jako nejlepší sauvignon Latinské Ameriky.
Menu:
Cebiche de gambas y ostiones – lžičky plněné rybím cevichem
Crema fria de palta – skleničky plněné studenou avokádovou polévkou
Truchas en salsa verde – pošírovaný lososovitý pstruh se salsou verde
Pollo arvejado – dušené kuře s rajčaty a hráškem s pečeným bramborem
Cazuela de cordero – jehněčí casserole se zeleninou
Ananas plněný citronovým parfé s pomerančovou omáčkou
Kdy?
18. března 2010 od 20.00 do 23.00
Kde?
La Veranda, Elišky Krásnohorské 2/10, Praha 1
Za kolik?
950 Kč