Chilská kuchyně ovládne Hilton 


Pablo Galvez, renomovaný šéfkuchař z chilského hotelu Hotel del Lago, přijede do České republiky speciálně pro tuto příležitost. Jako hostující šéfkuchař v hotelu Hilton Prague představí autentickou chilskou kuchyni.

Ochutnat můžete tradiční úpravu mořských plodů, masa, zeleniny, ovoce a koření, vše doplněné o chilská vína a tradiční chilskou pálenku pisco.

Obědy a večeře budou podávány ve formě rautu v restauraci Café Bistro. Pro podtržení celkového zážitku bude Café Bistro vyzdobeno výjevy z chilské krajiny a dalšími uměleckými kousky.

Cílem festivalu je oslavit dvousté výročí nezávislosti Chile. Slavnostního zahájení v podvečer 4. října se zúčastní pan Enrique Krauss, velvyslanec Chile v České republice.

Cena na osobu je 990 Kč a zahrnuje neomezenou konzumaci tradičních předkrmů, hlavních chodů, příloh a dezertů z bufetu, nealkoholické nápoje, pivo a sklenku prestižního chilského vína.
Kdy a kde:

5.–12. října 2010, restaurace Café Bistro, Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24