Céleste a Kastelán uvaří společně

Gwendal Le Ruyet přijal pozvání do brněnské restaurace U Kastelána a společně s jejím šéfkuchařem uvaří exkluzivní degustační menu.

To bude vytvořeno z francouzských surovin, které nejsou na českých jídelních lístcích běžně k vidění.

Gurmáni se tak mohou těšit třeba na čerstvé francouzské raky.

Francouzské menu:

  • Vaječný koláč s artyčoky, kousky opečeného chleba a šunkou bellotta
  • Čerství raci a zelený hrášek „à la francaise“
  • Telecí kotleta s brazilskými ořechy, chřestem a sezonními houbami
  • Zralý sýr
  • Rebarborovo-zázvorová bublanina, Milk Shake Biére

Kdy a kde?
28. dubna od 19 hodin, Restaurant U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno

Za kolik?
Cena menu je 1400 Kč.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24