Benada je součástí nově otevřeného čtyřhvězdičkového hotelu Clarion.
Vedení restaurace chce nabídnout veškerý komfort, a to i hostům, kteří nejsou v hotelu ubytováni. Zajít si tak můžete na snídani, business lunch i stylovou večeři ve dvou.
Šefkuchař bude vycházet také z české kuchyně, které ovšem vtiskne lehčí a modernější podobu. Dopřát si můžete i těstoviny, ryby či saláty.
Ochutnávka z menu:
– Salát z hlávkového zelí s růžovým chilli olejem, grilovanou vepřovou panenkou a černými houbami
– Domácí kuřecí vývar s vařenou kuřecí paličkou, zeleninou a širokými nudlemi
– Grilovaný filet ze sivena s čočkou beluga a karamelovými cherry rajčátky
– Pečená kachna se zelím a variací knedlíků
– Domácí lívance s borůvkami a šlehačkou
Kde?
Restaurace Benada, hotel Clarion, Tylovo náměstí 3, Praha 2