Rychlá večeře: recept na tuňákovou pomazánku se zeleninou

Jediná ryba, kterou snědí i zapřisáhlí nepřátelé ryb na talíři? Tuňák. Zkuste ho v pomazánce se strouhaným celerem, který jí dodá lehce oříškovou chuť.

Ingredience (pro 4 porce):
1 lžíce majonézy
1 lžíce bílého jogurtu
1 cca 180g konzerva tuňáka v olivovém oleji, nedbale okapaná
50 g strouhané mrkve
50 g strouhaného celeru
2 jarní cibulky, najemno nasekané
citronová šťáva, pepř a sůl podle chuti

Příprava jídla:
V míse všechno promíchejte, dochuťte citronovou šťávou, pepřem a solí.

Zbylého tuňáka můžete dát do těstovin s hráškem. Recept najdete na www.apetitonline.cz.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24