Jídelníček podle Tracy Anderson

Své cvičení doplňuje VIP trenérka speciálně sestaveným jídelníčkem. Co dokáže? Výrazně podporuje látkovou výměnu a urychluje spalování tuků. Už během jednoho dne vám pomůže pročistit organismus, navíc příjemně uleví trávení.

Snídaně: Jahody s mátou
Šálek jahod podélně pokrájených smíchejte s několika lístky máty a pokapejte agávovým sirupem.

Oběd: Polévka minestrone
Ingredience (1 porce):
2 šálky zeleninového vývaru
1/4 šálku cibule (pokrájené na kostky)
1/8 šálku celeru (pokrájeného na kostky)
1/2 šálku sladkých brambor (pokrájených na kostky)
1 konzerva loupaných rajčat
bazalka
petrželka
pažitka
listy čerstvého špenátu
pepř

Příprava:
Polovinu vývaru s cibulí, celerem a bramborami přiveďte k varu a osm minut povařte. Pak přidejte špenát a zbytek vývaru a vařte dalších pět minut. Dochuťte pepřem, bazalkou, petrželkou a pažitkou

Večeře: Pošírovaná treska s chřestem
Ingredience (1 porce):
170 g tresky
zeleninový vývar
1 stroužek česneku
1 citron
několik kousků chřestu
olivový olej
1 citron
pepř

Příprava:
Vývar přiveďte k varu, chvíli v něm povařte česnek a citron, pak přihoďte tresku. Vařte doměkka 6–10 minut (podle tloušťky filetu). Mezitím rozehřejte troubu na 175 stupňů, do zapékací misky kápněte trochu olivového oleje a rozložte do ní chřest. Na pět minut dejte do trouby. Pak už jen pokapejte citronem a popepřete.

Časopis ELLE

Prosincové vydání ELLE 12/24