Potřebuje vaše kuchyně zásadní restart? Zkuste místo steaků a těstovin na sto způsobů uvařit pro jednou něco po indicku. Kuře s koriandrem, brambory s bombajským kořením, krůtí prsa v kokosové omáčce… Indická kuchyně patří k těm nejpestřejším. Dejte si třikrát po sobě kuře na kari, a nikdy nebude chutnat stejně.
Pustíte se do toho? Pak potřebujete ingredience. Problém s jejich nakupováním vyřešil v Česku Marks & Spencer. Nabízí i ty, které jinde jen tak neseženete. Bombajské koření, korma pastu, skvělé datle, koření na kuře s koriandrem i červenou rýži. Z Indie mají všechny výbornou chuť i vůni (a rozumnou cenu), z Británie, rodné země Marks & Spencer, zase kvalitu.
Pro dny, kdy na vaření nemáte ani pomyšlení, tu pak prodávají mražená hotová jídla – kuře kasmiri (s jogurtem, kardamomem, kešú a mandlemi) a kuře tika (ve směsi koření a jogurtu).